Сфера застосування: раціональне, дієтичне, лікувально-профілактичне харчування населення, тощо дітей віком від 3 років в організованих колективах.
Рекомендації по застосуванню: для раціонального харчування, а також для профілактики дисбактеріозів, для нормалізації кишкової мікрофлори при дисбактеріозах, діареях різної етіології (дизентерія, сальмонельоз, стафілококова інфекція тощо), розладах процесів травлення, харчових алергіях, під час приймання антибіотиків тощо.
- Білки: 2,8 g(г)
- Жири: 2,5 g(г)
- з них насичені: 1,7 g(г)
- Вуглеводи: 3,5 g(г)
- з них цукри: 3,5 g(г)
- Сіль: 0,1 g(г)
- 48 kсal (ккал)/200 kJ(кДж)
Склад: молоко коров’яче пастеризоване нормалізоване, сироп «Персиковий» (сік концентрований персика, цукор білий кристалічний, вода питна, барвник натуральний «бета-каротин», аромат натуральний «персик»), закваски молочнокислих культур та Lactobacillus acidophilus штам 317/402 – не менше ніж 1х107 КУО в 1 g (г)
- 330 г